Mebl štofovi – Adeca

Mebl štof Adeca predstavlja kolekciju koja odiše luksuzom, lepotom, tradicionalnošću i modernošću koju možete pronaći u našoj ponudi.

Svaki mebl štof iz ove kolekcije je poseban na svoj način i predstavlja izbor koji se lako uklapa u svaku prostoriju, jer ispunjava uslove kupaca koji žele mir i sklad u svojim prostorijama, a takođe ispunjava i uslove kupaca koji vole da eksperimentišu kontrastima i umirujućim tonovima.

Ovaj mebl štof predstavlja element koji će Vašim prostorijama doneti dinamičnost i primećenost, a boravak će učiniti jako skladnim i prijatnim, gde će svako poželeti da se vrati, jer će Vašem enterijeru pružiti luksuzan izgled, a u prilog tome ide i podatak da je ovaj mebl štof najčešći izbor stilista za enterijere.

Mebl štof Adeca ima izuzetno interesantne dezene koji postižu jak efekat već na prvi pogled, kao i bogat izbor boja što će u kombinaciji sa vrhunskim kvalitetom materijala od kojih je ovaj mebl štof izrađen, Vašim prostorijama doneti sklad, lepotu, komfor, prijatnost i gracioznost.

Dimenzije: 140cm. širine
Materijali: Viskoza, pamuk, svila, pes, saten.
Cena po metru: 3.600,00 – 6.100,00 din.
Održavanje: Suvo pranje, hemijsko pranje.