Mebl štofovi – Print

Mebl štofovi print predstavljaju najnovi tehnologiju štampe na tekstilnom platnu. Osnova platna je mešavina pliša i mikrofibera koji ima težinu od preko četristo grama. Ovaj mebl je jedan moderan i savremeni pravac za presvlačenje nameštaja svih vrsta. Veoma se lako može uklopiti uz savremeni izgled svih garnitura. Bilo da je u pitanju fotelja, dvoset ili trosed ovi upadljivi dezeni će se naći u centru pažnje.

Veliki izbor boja i unikatnih šara print mebl štofa vam može dati neograničene ideje pri opremanju enterijera. Ukoliko se odlučite da promenite materijal na samo jednom komadu nameštaja gledajte da bude u skladu sa enterijerom. Ako želite da promenite sve garniture u prostoru i to je dobra ideja. Na taj način ćete poželeti da ceo enterijer prostora uklopite sa nameštajem koji će biti upadljiv.

Mebl štofovi print uz stilski nameštaj

Da bi vam objasnili kako je ova stvar izvodljiva moramo napomenuti neke detalje. Stilski ili starinski nameštaj ima u sebi jedan određen stil i predstavlja komad istorije. Danas je veoma popularno presvlačenje stilskog nameštaja modernim i unikatnim dezenima mebl štofova. Ne morate više biti primorani da kupujete luksuzan štof koji nekada može biti veoma skup.

Print mebl štofovi su kompatibilni sa stilskim komadima nameštaja. Postoje razne pruge, šare ili geometrijski oblici koji se savršeno mogu uklopiti model stolice ili dvoseda. Samo morate biti pažljivi prilikom uklapanja kako da izaberete pravi dezen. Spajanje modernog i rustičnog nekada može biti pogrešno ukoliko se izabere neprikladan dezen materijala.

Zato vam savetujemo da nas posetite i da na licu mesta izaberete najbolje platno za nameštaj. Mebl štofovi print su veoma kvalitetni i mogu se koristiti dugi niz godina. Njihov način održavanja je veoma jednostavan i budite sigurni da uz profesionalnu dizajnersku pomoć, nećete pogrešiti.

Dimenzije: 140cm. širine
Materijali: Pliš-mikrofiber
Gramaža: 400g/m2
Cena po metru: 3.600,00 – 4.400,00 din.
Održavanje: Suvo pranje, dubinsko pranje.