Mebl štofovi za stilski nameštaj

Ukoliko Vas je inspirisalo sunce i lepo vreme, možda je pravo vreme da promenite Vaše mebl štofove, i da Vašim prostorijama date novu dozu stila. D-art Collection iz svoje ponude izdvaja mebl štofove namenjene za stilski nameštaj, pristupačne i veoma jednostavne za održavanje.

Inspirisani prirodom, predlažemo zemljane i plave tonove koji se veoma dobro slažu, kao i nijanse žute da podsećaju na sunce koje Vaše prostorije obasjava spolja. Posebnu svežinu i toplinu uvek možete postići dodavanjem cveća u skladu sa bojama Vaših mebl štofova. Buket pun svežih ruža možete postaviti na sto sa stolicama presvučenim ružičastim meblom, i tako ćete pratiti svetske stilske trendove.

Udružite ekstravaganciju i lepotu u Vašim prostorijama, i obložite nameštaj sa novim bojama, jer u našoj ponudi ćete naći proizvode sa svetskih priznatih sajmova nameštaja i materijala za uređivanje doma.

Na sajtu, pod odeljkom reference možete pogledati i neke od prostorija koje smo uređivali i opremali, gde možete videti moderan stilski nameštaj obložen našim materijalima, dok od naših dizajnera uvek možete dobiti savete i ideje za ulepšavanje stana, koje se u praksi lako mogu sprovesti u delo.