Dnevne sobe uz moderan mebl

Dnevne sobe uz moderan mebl za nameštaj predstavljaju savremen prostor koji se najčešće uređuje. D-art Collection svojim kupcima nudi veliki izbor mebl štofova svih vrsta i boja. Vaša dnevna soba će dobiti novi izgled i novi duh uz moderan mebl.

Pošto su ove sezone šarene nijanse popularne, mi Vam predlažemo da napravite igru boja prilikom uređivanja. Možete nijanse crvene da uklopite sa tonovima crne ili zlatne boje. Prostor upotpunite cvećem koje će doprineti novoj energiji u sobi.

Ukoliko su Vaš izbor ipak jednobojne boje, mi Vam predlažemo da jastuke ukombinujete sa nameštajem. U nekoj drugoj nijansi možete izabrati teget, žutu ili narandžastu boju. Tako da će Vaš dom izgledati jednostavno i moderno u isto vreme.
Dnevne sobe uz moderan mebl će odisati svežinom ukoliko neki Vaš omiljeni predmet presvučete. Novim mebl štofom možete pružite Vašem nameštaju unikatan dizajn. Omiljenu fotelju presvucite nekim mebl štofovima sa retro elementima. Oni su jako popularni ove sezone i uklopite ih sa prugastim tepihom. Ukoliko volite da eksperimentišete na taj način ćete dobiti elegantan izgled sa stilom.

Dnevne sobe uz moderan mebl sa šarenim printovima

Sve popularniji postaju šareni printovi koji sadrže elemente cveća. Oni se sve češće mogu sresti i na tapetama. Uz njih možete uklopiti roze boju mebl štofova svih jednobojnih modela. Sa printom cveća koje ćete pronađi kod nas u ponudi nameštaj dobija prirodnu lepotu. Vaše dnevne sobe će biti živopisne kao što je sunčano vreme napolju.

Plava i žuta boja ove sezone dobijaju na velikom značaju. Samim tim možete jastuke presvući šarenim printovima plavih nijansi. Njih možete spojiti i sa belim draperijama i zavesama. Ako izaberete žute jastuke i beli mebl Vaša dnevna soba će odisati udobnošću i stilom.

Uređivanjem dnevne sobe uz moderan mebl pravite Vaš životni prostor boljim i lepšim. Najefikasnije rešenje za uređivanje jeste presvlačenje nameštaja novim mebl štofovima. Predlažemo da posetite neki od naših objekata i uverite se u kvalitet i raznovrsnost kojima raspolažemo. Tu ćete dobiti i sve potrebne savete oko preuređenja Vašeg enterijera.