Dnevne sobe

Dnevne sobe, samim tim što se u njima provodi najviše vremena, predstavljaju prostor koji se najčešće uređuje. D-art Collection svojim kupcima nudi veliki izbor mebl štofova, čime će Vaša dnevna soba dobiti novi izgled i novi duh.
Pošto su ove sezone šarene nijanse moderne, mi Vam predlažemo da napravite igru boja prilikom uređivanja dnevne sobe. Možete nijanse crvene da uklopite sa tonovima žute ili zelene, i prostor da upotpunite cvećem koje će doprineti novoj energiji u sobi.

Ukoliko su Vaš izbor ipak jednobojne dnevne sobe, mi Vam predlažemo da jastuke ukombinujete sa tepihom u nekoj drugoj nijansi ( plavoj, žutoj, narandžastoj ), tako da će Vaš dom izgledati jednostavno i moderno u isto vreme.
Dnevne sobe će odisati svežinom ukoliko neki Vaš omiljeni predmet presvučete novim mebl štofom i tako mu pružite novo ruho. Na primer, Vašu omiljenu fotelju presvucite nekim mebl štofovima sa retro elementima, koji su jako popularni ove sezone, i iskombinujte je sa šarenim tepihom, ukoliko volite da eksperimentišete, ili sa jednobojnim tepihom i na taj način ćete dobiti elegantan izgled sa stilom.

Sve popularniji postaju printovi koji sadrže elemente cveća, koji se sve češće mogu sresti na tapetama. Uz njih možete ukombinovati roze boju mebl štofova ili mebl štofove sa printom cveća koje ćete pronađi kod nas u ponudi, koji Vašem nameštaju podaruju prirodnu lepotu, a Vaše dnevne sobe čine živopisnim kao što je sunčano vreme napolju.

Plava i žuta boja ove sezone dobijaju na velikom značaju, i samim tim možete jastuke presvući mebl štofovima plavih nijansi, koje možete ukombinovati i sa plavim draperijama i zavesama u istoj boji, ili pak izabrati žute jastuke i žute zavese pa će Vaše dnevne sobe odisati udobnošću, stilom i toplotom.

Uređivanjem Vaše dnevne sobe činite Vaš životni prostor boljim i lepšim. Najefikasnije rešenje za uređivanje jeste presvlačenje nameštaja novim mebl štofovima, tako da Vam predlažemo da posetite neki od naših objekata i uverite se u kvalitet i raznovrsnost kojima raspolažemo, gde ćete dobiti i sve potrebne savete oko preuređenja dnevne sobe.