Tapaciranje nameštaja kvalitetnim mebl štofovima

Tapaciranje nameštaja pruža novi izgled, što prostorijama daje prijatniji ambijent. Ne mora uvek da znači da je nameštaj nepotreban ukoliko je star i ukoliko je izašao iz mode. Iskoristite Vaše antikvarne fotelje, stolice, dvosede ili trosede koje će uz malo promena Vašim prostorijama dati glamurozan i skupocen izgled. Ukoliko baš sada razmišljate o renoviranju ili nekoj promeni Vašeg enterijera, mi smo tu da Vam pružimo nekoliko saveta o preuređenju i za početak savetujemo da pre kupovine novog, razmislite o tapaciranju starog nameštaja.

D-art Collection Vam nudi mebl štofove koji su ekološki ispitani, izrađeni od najkvalitetnijh materijala, koji su priznati u svetu i prate sve svetske modne trendove, što predstavlja ispunjenje bitnih uslova za tapaciranje nameštaja.
Ukoliko želite da Vašim prostorijama pružite novo ruho, a živite u prostoru koji je ispunjen saobraćajem, bukom i betonom, predlažemo presvlačenje nameštaja mebl štofovima zelenih nijansi, koje daju konekciju sa prirodom, što je veoma važno za život u urbanim sredinama. Zelene nijanse će učiniti Vaš enterijer toplijim i prijatnijim. Vezu sa prirodom takođe možete ostvariti i korišćenjem mebl štofova sa printom lišća, kakvi su, između ostalog naši mebl štofovi Maya, koji će Vaš prostor učiniti znatno modernijim.

Odavno je poznato da je najlakši način da istaknete Vaš dom upravo komad nameštaja koji je specifičnog oblika, međutim, pažnju možete da skrenete i korišćenjem vizuelno upadljivih mebl štofova, tako da će taj komad nameštaja postati najupečatljiviji segment Vaših prostorija. Za one koji se usuđuju na takve poteze i vole da eksperimentišu, D-art Collection u svojoj ponudi poseduje mebl štofove sa printovima, u raznim bojama i nijansama, od žute, plave, crvene, braon, koje će Vašem nameštaju zasigurno pružiti originalnost i privlačnost. Upadljivost svakako možete dobiti ako u prostoriji napravite jak kontrast sa bojama, na primer, fotelju možete presvući u kontrastnom odnosu na zavese i tepih.

Tapaciranje nameštaja omogućava da uvek pratite modne trendove i da budete u korak sa njima. D-art Collection Vam upravo to i nudi, kao i mebl štofove koji nikada neće izaći iz mode i koji predstavljaju spoj klasičnog i modernog. Posetite nas u nekoj od naših lokacija, gde možete dobiti i savete naših dizajnera o preuređenju stana.