Tapaciranje nameštaja kvalitetnim mebl štofovima

Tapaciranje nameštaja pruža novi izgled, što prostorijama daje prijatniji ambijent. Ne mora uvek da znači da je nameštaj nepotreban ukoliko je star i ukoliko je izašao iz mode. Iskoristite Vaše antikvarne fotelje, stolice, dvosede ili trosede koje će uz malo promena Vašim prostorijama dati glamurozan i skupocen izgled. Ukoliko sada razmišljate o renoviranju ili nekoj promeni Vašeg enterijera, mi smo tu da Vam pružimo nekoliko saveta. Za početak savetujemo da pre kupovine novog, razmislite o tapaciranju starog nameštaja.

D-art Collection Vam nudi mebl štofove koji su ekološki ispitani, izrađeni od najkvalitetnijh materijala. Oni su priznati u svetu i prate sve svetske modne trendove, što predstavlja ispunjenje bitnih uslova za tapaciranje nameštaja.
Ukoliko želite da prostorijama pružite novo ruho, posetite nas i naći ćete veliki izbor modela za tapaciranje nameštaja. Ako živite u prostoru koji je ispunjen saobraćajem, bukom i betonom, predlažemo presvlačenje nameštaja mebl štofovima zelenih nijansi. One daju konekciju sa prirodom, što je veoma važno za život u urbanim sredinama. Zelene nijanse će učiniti Vaš enterijer toplijim i prijatnijim. Vezu sa prirodom takođe možete ostvariti i korišćenjem mebl štofova sa printom. Između ostalog naši mebl štofovi Maya će Vaš prostor učiniti znatno modernijim.

Tapaciranje nameštaja u skladu sa modnim trendovima

Odavno je poznato da je najlakši način da istaknete Vaš dom upravo komad nameštaja koji je specifičnog oblika. Pažnju možete da skrenete i korišćenjem vizuelno upadljivih mebl materijala. Tako će taj komad nameštaja postati najupečatljiviji segment Vaših prostorija. Za one koji se usuđuju na takve poteze i vole eksperimentisanje, u našoj ponudi posedujemo mebl štofove sa printovima. Naši proizvodi su u raznim bojama i nijansama. Možete pronaći mebl za tapaciranje nameštaja žute, plave, crvene ili braon boje. To će Vašem nameštaju zasigurno pružiti originalnost i privlačnost. Upadljivost svakako možete dobiti ako u prostoriji napravite jak kontrast sa bojama. Fotelju možete presvući u kontrastnom dezenu u odnosu na zavese i tepih.

Tapaciranje nameštaja uz kvalitetne mebl štofove omogućava da uvek pratite modne trendove i da budete u koraku sa njima. D-art Collection Vam upravo to i nudi, kao i mebl štofove koji nikada neće izaći iz mode. Naši katalozi predstavljaju spoj klasičnog i modernog. Posetite nas u nekoj od naših lokacija, gde možete dobiti i savete naših dizajnera o preuređenju stana.