Novi trend za Vaš nameštaj – crvena

Ukoliko tražite promenu za Vaš dom, mi nudimo pravo rešenje za Vas. Jedan od trendova za sezonu proleće/leto u kategoriji mebl štofova predstavlja crvena boja, u svim nijansama, od najsvetlije, do najtamnije, sa raznim šarama i ornamentima.

Crvena boja se često povezuje sa snagom i strašću. To je emotivno intezivna boja koja simoblizuje romantiku i ljubav, brzinu i stil. Lepe žene nose crvenu odeću i crveni ruž, dok su brzi automobili crvene boje. Takođe, od svog postojanja, ova boja se vezuje za zanimljivosti u raznim kulturama i tradicijama. U Kini, mlade nose crvene venčanice jer veruju da to donosi sreću. Na engleskom jeziku, ‘red’ je izraz za crvenu boju, dok je na ruskom jeziku, ‘red’ izraz koji označava lepotu.

U kućnoj atmosferi, crvena se retko koristi kao osnovna boja, ali se često koristi za detalje, jer prostorijama pruža dozu stila i prefinjenosti. Modni stručnjaci uvek preporučuju crvenu boju zato što privlači pažnju.
Mebl štofovi izrađeni od kvalitetnih materijala poslužiće da ulepšate Vaš prostor. Takođe, oni su savršen izbor ukoliko želite da životni prostor odiše modernošću i elegancijom.

D-art Collection nudi veliki izbor mebl štofova od najfinijih materijala; pamuka, viskoze, pesa, svile, pliša, i raznih drugih. Ako želite da dodate stil Vašim prostorijama, i da ih ulepšate na moderan način, posetite nas i pogledajte našu ponudu koja broji stotine mebl štofova. Mi ćemo se potruditi da opravdamo Vaša očekivanja i pomoći Vam pri izboru.