Rezidencija Južne Koreje

Rezidencija Južne Koreje je za svoj stilski nameštaj izabrala veoma elegantne mebl štofove. Ovaj izbor je sastavljen od nekoliko različitih boja i dezena koji su se uklopili uz enterijer. Iako je svaki komad ovog stilskog nameštaja drugačiji, možemo reći da je i odabrani mebl unikatan. Mebl štofovi iz naše kolekcije su veoma kvalitetni materijali koji će sigurno trajati dugi niz godina.

Kako je svaki komad stilskog nameštaja priča za sebe tako je i sa mebl štofom. On prosto može učiniti da vaš nameštaj dobije jedan potpuno drugačiji izgled. Iako je veoma teško uklopiti izgled enterijera sa stilskim nameštajem, nama to nije problem. Imamo u ponudi preko dvesta različitih kataloga za mebl štofove koji će se sigurno uklopiti u neki od enterijera.

Prugaste, cvetne ili moderne bordure svakako mogu da naprave razliku. Prilikom opremanja rezidencije Južne Koreje morali smo da vodimo računa i o sitnim detaljima. Jednostavno svaka prostorija u kojoj ima nameštaj mora biti priča za sebe. Svim našim mušterijama savetujemo da obrate pažnju na jednostavnost. Samo na taj način se mebl štofovi mogu uklopiti uz nameštaj, a da pritom ne izgledaju previše upadljivo.

Kako smo imali slobodu u odabiru materijala, izabrali smo isključivo najkvalitetnije modele. Napominjemo da svi naši mebl štofovi nisu ispod četristo grama težine, što je veoma važan podatak. To znači da je gustina svih materijala veoma velika i da je to pravo ogledalo kvaliteta. Naši najkvalitetniji materijali prelaze preko sedamsto grama i oni spadaju u klasu ekstra kvaliteta.

Prilikom opremanja rezidencije Južne Koreje koristili smo materijale koji u sebi imaju i nijansu svile. Na taj način je svaki komad nameštaja dobio dodatni sjaj koji se može videti golim okom. Svaki mebl štof je izabran u saradnji sa našim timom dizajnera. Nadamo se da vam se dopada naš izbor mebl štofova prilikom ovog opremanja. Ukoliko i vi želite da vam predložimo neke ideje, kontaktirajte nas i mi ćemo vam rado pomoći u tome. Opremamo sve vrste stambenih i poslovnih prostora u Beogradu ili bilo kom drugom gradu u Srbiji.